over Vera

 

 

Vera van der Molen, geboren in 1975 en moeder van een volwassen zoon. Ik woon afgewisseld in de Amsterdamse Pijp en aan de Oudebildtdijk in Friesland.

 

Regelmatig bezoek ik verplichte nascholings- en intervisiebijenkomsten ten behoeve van mijn professionele ontwikkeling. Ik ben lid van de Shiatsu Vereniging Nederland. Zij werkt aan de erkenning van shiatsu als geneeswijze, aanvullend op de reguliere gezondheidszorg.

 

Naast mijn praktijk probeer ik shiatsu ook op andere plekken in te zetten. In 2014 organiseerde ik samen met een collega een shiatsu project voor dementerende ouderen in een bejaardenhuis in Amsterdam.

 

In cursusjaar 2014/2015 was ik assistent in het tweede jaar van de Zen Shiatsu Opleiding.

 

Uiteraard ben ik als therapeut volledig gelicenceerd, en geregistreerd bij:

 

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

 

Shiatsu Vereniging Nederland (beroepsvereniging voor shiatsu therapeuten)

 

 

Shiatsu geeft me veel voldoening en plezier. Iedere behandeling is een unieke ont-moeting en altijd volledig afgestemd op jouw hulpvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

''Vera heeft me geholpen om meer in mijn lichaam te komen en eindelijk diep te kunnen ademen'' - Peter, 42 jaar, tekstschrijver

 

''Na een behandeling van Vera voel ik me alsof ze op mijn reset-knop gedrukt heeft...en dat gevoel blijft nog lang aanwezig'' - Tom, 33 jaar, manager

 

''shiatsu is lekker no-nonsense, net als Vera zelf!''

- Lize, 32 jaar, masseur